Media

Door het jaar heen duikt de HandbalAcademie diverse keren op in de media. Hieronder de leukste video's over of met medewerking van de HandbalAcademie in de afgelopen jaren. 

 

Archief:

Uitgebreide reportage over Estavana Polman op TV Gelderland

Op maandag 23 mei 2011 werd in het programma 'Sparren' van TV Gelderland een uitgebreide reportage uitgezonden over Nederlands toptalent Estavana Polman. Te zien is hoe Estavana traint, hoe de familiebanden zijn, een terugblik op het auto-ongeluk, hoe haar leven er op Papendal uit ziet en wat zij verwacht van de nieuwe stap in haar carriere, straks in Denemarken.

Vanaf minuut 13.30 komt Estavana uitgebreid aan bod: 

Z@ppsport met Angela Malestein en Estavana Polman!

Zondagochtend 6 februari 2011 waren Angela Malestein en Estavana Polman te zien bij Z@ppsport. Zij hielpen een kind met een handbalprobleem. Heeft u het gemist dan kunt u het hier terug zien: http://player.omroep.nl/?aflID=12104479.   

Video Sparren, sportprogramma omroep Gelderland

 

14 september 2010

Omroep Gelderland zend iedere maandag het sportprogramma sparren uit dat gepresenteerd wordt door dochter en vader Carrie en Evert ten Napel. Maandagavond was handbalvereniging Swift Arnhem de vereniging van de week. Omroep Gelderland was in verband daarmee ook bij de wedstrijd Swift - Aalsmeer. Daarnaast was er een zes minuten durend interview met handbalsters Lynn Knippenborg van Dalfsen die tijdens het WK in de Dominicaanse Republiek haar kruisband van haar linkerknie afscheurde. Het interview begint bij minuut 23.

http://www.handbalstartpunt.nl/2005nieuwspaginas/september/beeld-en-geluid/video-sparren-13sept2010.htm

 

Zapp Sport Battle

Zijn de boys of de babes het beste in handbal? Je hebt er in ieder geval een krachtige worp voor nodig! Toppers Erik Huizing en Marcella Deen gaan de kids dat aanleren. In het team van de meiden zit een dame met flinke spierballen, maar wat hebben de jongens in huis? Ron en Angela moedigen de teams aan.

Kijk bij: http://www.zappsport.nl/programma/2695/662

De Dopingautoriteit

Danick Snelder in het informatiefilmpje van de Doping Autoriteit.Hoe werkt een dopingcontrole. Kijk hier.